KOMMANDE  XJR - TRÄFFAR

 

 

 

 

 

CORONA

 

 De stora och mest kända träffarna i Tyskland ställdes förstås in under 2020. Corona lade sordin över vår XJR-gemenskap.

 

Jahrestreffen och XJR-Thüringentreffen

Detsamma händer under 2021. Såväl den största av alla XJR-träffarna (Jahrestreffen) som skulle arrangeras av XJR-Stammtisch Rheinland och den mindre och mysiga XJR-Thüringentreffen som skulle arrangeras av XJR-Stammtisch Thüringen ställs in såvida inte ett under inträffar.

 

 

Summer-Night Treffen

 

Vad gäller Summer-Night Treffen som arrangeras av XJR StammtischNord och som på grund av sin närhet till Sverige ofta har dragit till sig även svenska deltagare, så ligger inbjudan ute på det "övergripande tyska forumet" och veckoslutet blir den 25-27 juni.

 

 Träffplatsen är belägen intill en mindre stad men ligger ändå lagom avskilt. Körsträcka från färjeläge i Lübeck (Travemünde) i Tyskland kan hållas under 15 mil.

Övernattning i tält på träffplatsen eller om man vill hitta ett hotellrum i närheten.

 

Anmälan är öppen och anvisningar finns på det övergripande tyska forumet.

 

 

När får vi veta mer

 

 

Vill du hålla dig ajour med vad som händer i Tyskland. Registrera dig då på det övergripande tyska forumet på internet eller på någon av de facebook sidor som finns.

(Bra att veta är att våra tyska vänner är snälla och artiga och tror detsamma om oss. När man registrerar sig som användare på ett tyskt XJR-forum eller på en tysk XJR-facebook-sida så förväntar våra tyska kollegor att man presenterar sig i sitt första inlägg.)

Det tyska XJR-forumet för alla XJR-entusiaster i Tyskland

 

Du kan förstås också kontakta XJR Owners of Sweden på vårt forum eller på vår facebook sida så berättar vi vad vi kanske har fått veta.