KOMMANDE  XJR - TRÄFFAR

 

 

 

 

2019 arrangerar XJR-Stammtisch-Nord två olika superfina Yamaha XJR träffar i norra Tyskland. Båda träffplatserna ligger bra till för oss som bor i Sverige. Körsträcka i Tyskland från färjeläget i Travemünde/Lübeck är ungefär 14-15 mil. Körsträcka i Tyskland från färjeläget i Neu Mukran/Sassnitz är omkring 38 mil. Körsträcka från Malmö i Sverige via Öresundsbron till Danmark och färjan mellan Rödby i Danmark och Putgarden i Tyskland är omkring 40 mil

 

Den som förstår tyska kan med fördel registrera sig på det stora tyska forumet. Väl antagen som "medlem" i forumet kommer all information upp efter inloggning.

 

I det tyska forumet pratas mycket om allt möjligt i anslutning till våra XJR hojar. Språket är på tyska men det går bra att skriva på engelska. De tyska XJR entusiasterna förväntar sig att "nya på forumet" presenterar sig i sitt första inlägg. Bra att veta så att man inte gör bort sig.

 

 

Det tyska forumet för alla XJR - entusiaster i Tyskland

 

 

Gamen från XJR Owners of Sweden har flera gånger deltagit i träffar på de båda träffplatserna där XJR Stammtisch-Nord arrangerar i år. Är du seriöst intresserad att köra till en av de två tyska träffarna som arrangeras av XJR Stammtisch-Nord kan du kontakta på

 

webmaster at xjr.se

 

 

 

 

 

 

XJR Summer-Night 2019

 

 

21/6 - 23/6 2019

 

Efter ett par års uppehåll bjuder XJR-StammtischNord åter in till sin "klassiska" midsommarträff. Träffen genomförs strax utanför Soltau i norra Tyskland. Tälta på träffplatsen eller boka rum på något närbeläget hotell.

 

Flera svenskar har under årens lopp besökt denna träff.

 

 

 

 

XJR-Jahrestreffen 2019

 

13/9 - 15/9 2019

 

XJR-StammtischNord bjuder in till den årliga Jahrestreffen (årsträffen) strax utanför Schneverdingen i norra Tyskland. Tälta på träffplatsen eller boka rum på något närbeläget hotell. Den som bestämmer sig supersnabbt bo på hotell inne på träffplatsen. Arrangören erbjuder shuttleservice till åtminstone ett hotell i Schneverdingen.

 

 

----

 

 

 

14. XJR-Thüringentreffen

 

6/9 - 8/9 2019

 

 

XJR Stammtisch Thüringen arrangerar för 14:e gången sin gemytliga träff på ett Biker-hotell i ett litet samhälle i Thüringen. Deltagarna bor på Biker-hotellet och om detta blir fullbokat så finns det hotellmöjlighet inom gångavstånd.

 

Thüringen är en mycket naturskön del av Tyskland som är väl värd att besöka. Låg på sin tid i det forna Östtyskland.

 

Träffplatsen ligger 55 - 60 mil ner i Tyskland, oavsett vilken färja man väljer för överfarten från Sverige till Tyskland.

 

Thüringenträffarna har ännu inte haft någon deltagare från Sverige. Gamen från XJR Owners of Sweden känner flera tyskar som har deltagit. Är du seriöst intresserad och vill veta mer kan du kontakta på

 

webmaster at xjr.se