KOMMANDE  XJR - TRÄFFAR

 

 

 

 

2020 arrangerar XJR-Stammtisch-Nord sin alltid superfina Yamaha XJR träff i norra Tyskland. Träffplatsen ligger bra till för oss som bor i Sverige. Körsträcka i Tyskland från färjeläget i Travemünde/Lübeck är ungefär 15 mil. Körsträcka i Tyskland från färjeläget i Neu Mukran/Sassnitz är omkring 40 mil. Körsträcka från Malmö i Sverige via Öresundsbron till Danmark och färjan mellan Rödby i Danmark och Putgarden i Tyskland är omkring 40 mil

 

Den som förstår tyska kan med fördel registrera sig på det stora tyska forumet. Väl antagen som "medlem" i forumet kommer all information upp efter inloggning.

 

I det tyska forumet pratas mycket om allt möjligt i anslutning till våra XJR hojar. Språket är på tyska men det går bra att skriva på engelska. De tyska XJR entusiasterna förväntar sig att "nya på forumet" presenterar sig i sitt första inlägg. Bra att veta så att man inte gör bort sig.

 

 

Det tyska forumet för alla XJR - entusiaster i Tyskland

 

 

 

 

 

Motorräder Dortmund 2020

 

5/3 - 8/3 2020

 

Motorräder Dortmund 2020 är inte en träff utan en motorcykelmässa i Dortmund. I hall 6 kommer det att finnas en utställningsplats bara för Yamaha XJR.

Ett bra tillfälle att träffa tyska XJR ägare.

 

 

--------

 

 

 

 

 

XJR Summer-Night 2020

 

 

19/6 - 21/6 2020

 

XJR-StammtischNord bjuder åter in till sin "klassiska" midsommarträff. Träffen genomförs på Lüneburger Heide i norra Tyskland.

 

Flera svenskar har under årens lopp besökt denna träff.

 

 

----

 

23. XJR Jahrestreffen 2020

 

 

14/8 - 16/8 2020

 

XJR-Stammtisch Rheinland bjuder in till das 23. XJR Jahrestreffen 2020. Exakt träffplats har inte meddelats ännu, kanske blir det någonstans omkring Köln.

 

 

 

----

 

 

 

15. XJR-Thüringentreffen

 

2020

 

 

Vi vet ännu inte om XJR Stammtisch Thüringen en 15:e gång ska arrangera sin gemytliga träff på ett Biker-hotell i ett litet samhälle i Thüringen. Deltagarna bor på Biker-hotellet och om detta blir fullbokat så finns det hotellmöjlighet inom gångavstånd. Träffen brukar genomföras i september.

 

Thüringen är en mycket naturskön del av Tyskland som är väl värd att besöka. Låg på sin tid i det forna Östtyskland.

 

Träffplatsen ligger 55 - 60 mil ner i Tyskland, oavsett vilken färja man väljer för överfarten från Sverige till Tyskland.